Пірсинг щік, також відомий як cheek piercing або dimple piercing є незвичайною формою прикраси обличчя, яка стає все більш популярною. Цей вид пірсингу може бути виконаний на одній або двох щоках і прикраси зазвичай розміщуються в області ямок на щоках.
Різновиди пірсингу щік можуть включати вертикальний та горизонтальний проколи, а також поєднання кількох проколів на кожній щоці.
Як прикраси для пірсингу щік можуть використовуватися різні види кульок, штирків і кілець, які можуть бути виконані з різних матеріалів, таких як хірургічна сталь, золото, срібло або титан. Деякі прикраси можуть мати декоративні елементи, такі як каміння чи кристали, щоб додати додатковий ефект та стиль.
Для пірсингу щік (cheek piercing) використовуються різні прикраси, включаючи:
1 Штанги (straight barbells) — це прямі металеві стрижні з кульками чи кінцями у вигляді плоских дисків кожному кінці.
2 Закручуються штанги (twist barbells) — це штанги з гвинтовими кінцями, які закручуються в отвори всередині пірсингу.
3 Кільця (rings) — це круглі металеві кільця, які можуть бути різних розмірів та товщин.
4 Інші прикраси — у тому числі загнуті штанги (curved barbells) та дермали, які можуть бути встановлені на щоку або біля неї.
Важливо, що вибір прикраси для пірсингу щік залежить від індивідуальних уподобань та стилю, а також від конкретного типу пірсингу.

Пірсинг щік, також відомий як cheek piercing або dimple piercing, може створити ефект ямочок на щоках, але це залежить від конкретної людини та її анатомії. Зазвичай при цьому типі пірсингу використовуються банани або штанги різних довжин та розмірів, які проходять через щоки та кріпляться кульками або іншими декоративними елементами на кінцях. Розмір та форма прикраси також залежать від переваг та анатомії конкретної людини.

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *