ПІРСИНГ Язика
Види пірсингу язика можуть включати:
1 Симетричний прокол: цей тип пірсингу проходить крізь середину язика. Використовуються штанги з кульками або банани з круглими кульками як прикраса.
2 Асиметричний прокол: це коли пірсинг проходить через язик не симетрично, а збоку. Використовуються такі ж прикраси, як і для симетричного проколу.
3 Горизонтальний прокол: цей тип пірсингу проходить через кінчик язика. Як прикраса використовуються банани з кульками, конусами або іншими декоративними елементами.
4 Віднем прокол: це коли роблять два пірсинги через середину язика. Як прикраса використовуються дві штанги з кульками або банани з круглими кульками.
5 Збільшення язика: це не зовсім пірсинг, але процедура, при якій в мову вводиться імплант, щоб збільшити її розмір. Прикраси для збільшеної мови можуть бути ті ж, що і для звичайної язика, але більшого розміру.
Як прикраси для пірсингу язика можуть використовуватися штанги, банани, сегменти, кільця, кулі та ін. Вони можуть бути виконані з різних матеріалів, включаючи сталь, титан, золото, срібло, акрил, пластик і т.д.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *