ДЕРМАЛ І МІКРОДЕРМАЛ
Дермал-і мікродермал-пірсинги — це особливі види пірсингу, в яких використовується спеціальна прикраса, яка називається дермал-або мікродермал-імплантом.
Дермал-імплант (також відомий як «одиноковий дермал» або «топ-дермал») складається з двох частин: базової пластини та головки. Базова пластина має різьблення, яке поринає в шкіру і фіксується за допомогою спеціального клею. Головка встановлюється на базову пластину і є точкою кріплення прикраси. Головки можуть бути різних форм та розмірів, таких як кристали, зірки, кільця і т.д.
Мікродермал-імплант (також відомий як «мікро-дермал», «анкерний» або «мікро-топ») має лише одну частину — базову пластину, яка фіксується у шкірі спеціальним клеєм. Головки мікродермал-імплантів встановлюються на базову пластину за допомогою різьблення і можуть бути виконані у різних формах та розмірах.
Дермал- та мікродермал-імпланти доступні у різних матеріалах, включаючи титан, хірургічну сталь, золото, срібло, а також у різних кольорах та відтінках. Деякі дермал-імпланти мають вбудоване світлодіодне освітлення.
Дермал- та мікродермал-пірсинги можуть бути встановлені в різних місцях тіла, таких як особа, шия, груди, живіт тощо. Дермал-імпланти та мікродермал-імпланти можуть бути використані для створення унікальних дизайнів пірсингу, таких як зірки, серця, метелики тощо. Установка дермал- та мікродермал-імплантів потребує досвіду та кваліфікації професійного пірсера та проводиться з використанням стерильного обладнання та інструментів.

2024-07-13

Very interesting information!Perfect just what I was searching for!Raise blog range

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *